Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi

Neke od svakodnevnih aktivnosti, konzumiranje kave, čaja ,coca cole ili pušenje, mogu uzrokovati tamnjenje vaših zubi. Uz cigarete i napitke s kofeinom, naše zube može potamniti i dugotrajno korištenje antibiotika te onaj najčešći nezaobilazni faktor, starenje. Ovo će vrlo često dovesti do gubitka samopouzdanja te ćete se manje smijati, a što nikako nije poželjno, zar ne?

Rješenje za ovaj problem je izbjeljivanje zubi!
Blistav holivudski osmjeh, možda zvuči nedostižno, ali uz brojne metode izbjeljivanja zubi , koje se danas nude na tržištu on je itekako moguć. Stiže nam proljeće i lijep osmijeh može otvoriti mnoga vrata i privući puno obožavatelja. Posljednjih desetak godina pacijenti i stomatolozi pokazuju sve veće zanimanje za izbjeljivanje zubi, tj. postupak kojim se posvjetljuje boja zubi. Trend izbjeljivanja zubi otada raste, pa se na tržištu pojavljuju različiti materijali, kao i nove, jednostavnije i učinkovitije metode izbjeljivanja.

Zube je čak moguće izbjeliti i do osam nijansi, no ne mogu se svi zubi jednako izbijeliti jer to ovisi o osnovnoj boji zubi, ali i o tome je li zubna caklina prije već bila oštećena.
Ako želite osmijeh biserno bijelih zubi i očarati ljude oko sebe tim osmjehom , posjetite našu stomatolosku ordinaciju i pokušajte postupak izbjeljivanja zubi koji će vaš osmijeh učiniti nekoliko nijansi bjelijim. Jer u današnje vrijeme posebno je na cijeni, kada je osmijeh u pitanju!

Blog postovi


Promjene u boji zuba

Sigurno ste do sada primjetili promjene u boji Vaših zubi. Neki ljudi imaju biserno bijele zube, drugi pak žućkaste a neki čak i smeđe pa i sive. Promjene u boji… Opširnije »


phone
NAZOVITE NAS
Copyed to Clipboard