Iskustva i dojmovi naših pacijenata

 

Damir Sitek

Postoji jedna lijepa izreka o tome kako je osmijeh nemoguće kupiti, isprositi, posuditi ili ukrasti, jer izvire samo iz srca. Upravo me ta misao ponijela da se zahvalim iz sveg srca za osmijeh koji ste mi podarili. Bilo mi je neizmjerno drago što smo kroz sve ove godine uspostavili suradnju koja se temeljila na brizi, strpljivosti i uzajamnom povjerenju. Bez obzira na česta putovanja uvijek sam volio dolaziti u Polikliniku jer sam imao neizmjerno povjerenje u rad osoblja. Nakon puno godina konačno mogu podariti svoj osmijeh dragim osobama, uključujući i Vas. Posebno želim pohvaliti ažurnost, profesionalnost i neizmjernu ljubaznost kojom sam bio obasipan od strane djelatnika Poliklinike Krhen.

Američka književnica, pjevačica i glumica Maya Angelou izjavila je sljedeće: “Ako imate makar jedan osmijeh, poklonite ga ljudima koje volite”. Ja ga ovom prilikom poklanjam vama jer ste to zaslužili. Hvala Vam još jednom od srca. Vaš Damir Sitek

 

Maristela Ćuk

U Poliklinici Krhen dobila sam vrhunsku uslugu. Dočekao me ugodan ambijent donjogradskog prostora, u centru grada, a stručni tim na čelu sa dr. Krhenom riješio sve moje probleme..Vrlo profesionalno, bez boli i stresa sa fantasticnim rezultatom, uz vrlo prihvatljive cijene usluga.
Toplo preporucujem i dajem ocijenu 5+!

 

Edo Hadžić

Svima koji imaju ikakve probleme sa zubima preporučujem da navrate u ovu polikliniku. Veću stručnost i ljubaznost nisam nigdje doživio.

 

Koraljka Prekratić, 30 god.

Bila sam kod njega prošlo ljeto..i vadio mi je umnjak..nisam ni osjetila..fakat je predobar..svima ga preporučujem!!!

 

Josip Maslov

Moram vam reći Polikliniko Krhen. Najbolja ste poliklinika na svijetu. Hvala vam na mom novom savršenom osmijehu.

 

Jana Rukavina, 35

Zahvaljujem se poliklinici Krhen i stručnom timu što sam bezbolno obavila operacju i tako prevladala strah od zubara, pozdrav Jana

 

Josipa Balaković, 27

Poštovani! Kod vas sam bila na zahvatu vađenja zuba sa uputnicom HZZO-o. Sve je prošlo super od prvog kontakta do zahvata, koji je bio odlično izveden i što je najvažnije -bezbolan!Samo tako nastavite:-)!