Iskustvo, provjerena stručnost i kvaliteta

1. Poliklinika Krhen nudi profesionalni odnos prema svojim pacijentima sa individualnim pristupom i kvalitetnu izradu, a vrhunski tim stručnjaka specijalista s dugogodišnjim iskustvom i stalnim međunarodnim edukacijama u modernoj stomatologiji će riješiti sve vaše probleme sa zubima.

2. Oprema poliklinike je u razini evropskog i svjetskog nivoa. Neprekidno ulažemo u tehnološko napredovanje kako bi mogli našim pacijentima pružiti najmodernije svjetske brandove u našim uslugama.

3. Najmodernijom dijagnostičkom radijologijom u obliku RVG-a, RTG-a i CT-a možemo u potpunosti dijagnosticirati Vaše stanje zuba i adekvatno riješiti svaki Vaš problem.

4. U Poliklinici Krhen radimo sa najboljim svjetskim zubnim implantatima, Švicarskim sustavom STRAUMANN i Švedskim sustavom NOBEL BIOCARE. Sa Straumann i Nobel Biocare imamo dvadeset godina iskustva i nebrojeno ugrađenih implantata i zadovoljnih pacijenata.

5. Zadovoljni pacijenti odlaze iz naše poliklinike zahvaljujući našim individualnim pristupom i kvalitetom rada, a to nam je naša najveća motivacija i garancija.

6. 2015. godine našli smo se na popisu doktora koji su odabrani kao najbolji u RH po preporukama pacijenata. Certifikat iz izvrsnosti dodijeljen je iz područja oralne kirurgije:

oralni kirurg centar zagreb

 

Nazovite nas ili nam pošaljite opis Vašeg problema i RTG ortopan kako bih Vam mogli dogovoriti besplatni pregled i konzultacije s dr. Krhenom gdje će Vam on osobno predložiti najoptimalniji plan terapije.

rtg ortopan dijagnostika

 

= RAZLOZI ZBOG KOJIH IZABRATI NAS =

· Provjerena stručnost – komisija ITI-a (International Team for Implantology) koja se sastoji od najstručnijih članova na polju implantologije je dr. Juricu Krhen početkom 2015. godine promovirala u ITI Fellowa nakon višemjesečnog osvrta i recenzije njegova 20-godišnjeg rada.

· Kvaliteta i prihvatljiva cijena – upotrebom najkvalitetnijih materijala, opreme i samom cijenom rada možemo konkurirati ostalim liječnicima, dok nam je kvaliteta završnog rada i zadovoljstvo pacijenta imperativ u našem poslovanju.

· Odlični rezultati u što kraćem roku – svakom pacijentu pristupamo profesionalno i individualno i time postižemo željene rezultate u najkraćem mogućem roku.

· Upotreba najkvalitetnijih materijala – upotrebom najkvalitetnijih materijala možemo ostvariti rezultate prema europskim standardima.

· Stručno i iskusno osoblje – dugogodišnje iskustvo i svakodnevnim usavršavanjem postižemo željene rezultate.