Datenschutzerklärung

Datenschutzerklärung

Stomatološka Poliklinika Krhen, Masarykova 2, 10000 Zagreb štiti sve Vaše osobne podatke koje nam dostavite kada koriste našu web stranicu www.poliklinika-krhen.hr te ih koristimo isključivo u svrhe za koje su prikupljeni (komunikacija sa korisnicima i odgovori na njihove upite, te daljnje pružanje naših usluga), informiramo Vas o tome i koristimo ih uz Vašu privolu.

 

Podaci koje prikupljamo

Stomatološka poliklinika Krhen prikuplja podatke:

– koje dobije izravno od Vas (putem kontaktnog obrasca, telefonskog kontakta ili e-maila):

 

  • Ime i prezime
  • E-mail adresa
  • Podaci o zdravstvenom stanju
  • Broj telefona/mobitela
  • Datum rođenja
  • Adresa stanovanja
  • Spol
  • Zanimanje
  • Podaci o obiteljskom liječniku ili liječniku specijalistu
  • Broj police osiguranja

– podatke koje prikupi korištenjem kolačića (ti podaci nam govore o načinu korištenja naše web stranice od strane korisnika, IP adresi korisnika, internetskom pretraživaču kojeg korisnik koristi, postavkama jezika, operativnom sustavu kojeg korisnik koristi, podaci o datumu i vremenu pristupa našoj stranici, broju pregledanih stranica i podstranica te klikovima na našoj stranici). Ti podaci su anonimni i ne omogućavaju nam utvrđivanje identiteta korisnika stranice.

 

Zašto prikupljamo podatke 

Vaši podaci se prikupljaju u sljedeće svrhe:

 

  • ostvarenja komunikacije sa korisnicima i pružanje naših usluga
  • pružanje konzultacija i dodatnih informacija na Vaš zahtjev
  • odgovaranje na upite 
  • poboljšanja ponude i sadržaja web stranice
  • direktnog oglašavanja (direktni marketing)
  • analize tržišta, navika i potreba korisnika
  • ostvarivanje suradnje
  • pružanja zdravstvenih usluga

 

Kome su prikupljeni podaci dostupni

O Vašim podacima i njihovoj sigurnosti vodimo brigu i obvezujemo se čuvati privatnost Vaših osobnih podataka te s njima postupati u skladu s Općom odredbom o zaštiti podataka (679/2016) EU, Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i drugim važećim primjenjivim propisima. 

Obvezujemo se da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke, niti ih bez Vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama.

Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla i pouzdanim poslovnim partnerima čije usluge su vezane uz naše  i omogućavaju nam ispunjenje obveza prema Vama. Svi djelatnici Poliklinike Krhen i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti i podatke koriste isključivo za obavljanje posla.

Osobni podaci mogu se prenositi trećim stranama ukoliko postoji opravdana osnova za prijenos kao što je pružanje usluge prijevoza ili smještaja.

Do otkrivanja osobnih podataka može doći u slučaju valjanog naloga nadležnog zakonskog tijela. 

 

Čuvanje podataka

Koristimo tehnološke i fizičke mjere zaštite Vaših podataka. Naša stranica je zaštićena SSL certifikatom  (osigurava kriptiranu vezu web stranice sa serverom i time osigurava zaštitu Vaših podataka koje nam ostvaljate koristeći kontakt obrazac).

 

Rok čuvanja podataka

Podatke o klijentima čuvamo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade podataka ili do primitka zahtjeva za brisanje od strane pojedinca na kojeg se osobni podaci odnose, nakon čega se osobni podaci brišu.

 

Uvid, ispravak i brisanje podataka

Korisnici imaju pravo putem pisanog zahtjeva postaviti dodatna pitanja o obradi njihovih podataka, dobiti na uvid koje njihove osobne podatke imamo, te kako ih i u koje svrhe obrađujemo i koristimo, mogu tražiti ispravak ili brisanje njihovih podataka ukoliko je to u skladu sa zakonskim propisima. Za slučaj da više ne želite da na bilo koji način obrađujemo Vaše podatke, zahtijevate ispravak ili prijenos Vaših podataka ili brisanje, o tome nas obavijestite putem e-maila: info@poliklinika-krhen.hr ili poštom na adresu: Masarykova 2, 10000 Zagreb.

Poliklinika Krhen može kontaktirati korisnika radi provjere autentičnosti zahtjeva.

Sva ostala pitanja ili prigovore o obradi osobnih podataka možete poslati Poliklinici Krhen. U svrhu ostvarivanja svojih prava možete se obratiti i  Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

 

phone
RUFEN SIE UNS AN
Copyed to Clipboard