ITI dodijelio stipendiju našem zaposleniku

ITI dodijelio stipendiju našem zaposleniku

bonn

ITI (International Team for Implantology, ITI), najveća međunarodna organizacija implantologa, prepoznala je kvalitetan rad naše Poliklinike i dodijelila našem zaposleniku dr. Tomislavu Krhenu stipendiju za daljnje stručno usavršavanje na polju oralne kirurgije i implantologije u periodu od godinu dana, na Friedrich-Wilhelms-University, Bonn, Njemačka.

Prestižnu stipendiju godišnje osvoji samo 20 kandidata iz cijelog svijeta.

ITI je nezavisna akademska organizacija koja je svijetski lider u istraživanju i u promicanju znanja u implantologiji. Njihov moto glasi:

… to promote and disseminate knowledge on all aspects of implant dentistry and related tissue regeneration through education and research to the benefit of the patient.”

Dr.sc. Jurica Krhen je član ITI-a već 10 godina te redovito posjećuje njihove kongrese, simpozije, radionice i lokalne Study Club-ove. Poliklinika Krhen dakle prati sva najmodernija saznanja i protokole u implantologiji po međunarodnim smjernicama, odnosno po evidence-based praksi za koju je zaslužan veliki broj istraživača i kliničara u ITI-u.

 

 

phone
mail
Copyed to Clipboard