Zašto odabrati nas

Zašto Poliklinika Krhen

Iskustvo, provjerena stručnost i kvaliteta

Razlozi zbog kojih izabrati nas:

Provjerena stručnost

Poliklinika Krhen nudi vrhunski tim stručnjaka specijalista s dugogodišnjim iskustvom i stalnim međunarodnim edukacijama u modernoj stomatologiji će riješiti sve vaše probleme sa zubima.
Komisija ITI-a (International Team for Implantology) koja se sastoji od najstručnijih članova na polju implantologije je dr. Juricu Krhen početkom 2015. godine promovirala u ITI Fellowa nakon višemjesečnog osvrta i recenzije njegova 20-godišnjeg rada.

Tehnologija i prihvatljiva cijena

Oprema poliklinike je u razini evropskog i svjetskog nivoa. Neprekidno ulažemo u tehnološko napredovanje kako bi mogli našim pacijentima pružiti najmodernije svjetske brandove u našim uslugama. Najmodernijom dijagnostičkom radijologijom u obliku RVG-a, RTG-a i CT-a možemo u potpunosti dijagnosticirati Vaše stanje zuba i adekvatno riješiti svaki Vaš problem.
Opremom i samom cijenom rada možemo konkurirati ostalim liječnicima, dok nam je kvaliteta završnog rada i zadovoljstvo pacijenta imperativ u našem poslovanju.

Individualan pristup i odlični rezultati

Poliklinika Krhen nudi profesionalni odnos prema svojim pacijentima sa individualnim pristupom i time postižemo željene rezultate u što kraćem roku. Zadovoljni pacijenti odlaze iz naše poliklinike zahvaljujući našim individualnim pristupom i kvalitetom rada, a to nam je naša najveća motivacija i garancija.

Upotreba najkvalitetnijih materijala

U Poliklinici Krhen radimo sa najboljim svjetskim zubnim implantatima, Švicarskim sustavom STRAUMANN i Švedskim sustavom NOBEL BIOCARE. Sa Straumann i Nobel Biocare imamo dvadeset godina iskustva i nebrojeno ugrađenih implantata i zadovoljnih pacijenata. Upotrebom najkvalitetnijih materijala možemo ostvariti rezultate prema europskim standardima.

Preporuke pacijenata

Od 2015. godine do 2019. godine našli smo se na popisu doktora koji su odabrani kao najbolji u RH po preporukama pacijenata te nam je za te godine dodijeljen certifikat iz izvrsnosti iz područja oralne kirurgije.

Iskustva i dojmovi pacijenata

 • M. Ć.

  U Poliklinici Krhen dobila sam vrhunsku uslugu. Dočekao me ugodan ambijent donjogradskog prostora, u centru grada, a stručni tim na čelu sa dr. Krhenom riješio sve moje probleme..Vrlo profesionalno, bez boli i stresa sa fantasticnim rezultatom, uz vrlo prihvatljive cijene usluga.
  Toplo preporucujem i dajem ocijenu 5+!

 • E. H.

  Svima koji imaju ikakve probleme sa zubima preporučujem da navrate u ovu polikliniku. Veću stručnost i ljubaznost nisam nigdje doživio.

 • K. P.

  Bila sam kod njega prošlo ljeto..i vadio mi je umnjak..nisam ni osjetila..fakat je predobar..svima ga preporučujem!!!

 • J. M

  Moram vam reći Polikliniko Krhen. Najbolja ste poliklinika na svijetu. Hvala vam na mom novom savršenom osmijehu.

 • J. R.

  Zahvaljujem se poliklinici Krhen i stručnom timu što sam bezbolno obavila operacju i tako prevladala strah od zubara, pozdrav Jana

 • J. B.

  Poštovani! Kod vas sam bila na zahvatu vađenja zuba sa uputnicom HZZO-o. Sve je prošlo super od prvog kontakta do zahvata, koji je bio odlično izveden i što je najvažnije -bezbolan!Samo tako nastavite:-)!

 • D. S.

  Postoji jedna lijepa izreka o tome kako je osmijeh nemoguće kupiti, isprositi, posuditi ili ukrasti, jer izvire samo iz srca. Upravo me ta misao ponijela da se zahvalim iz sveg srca za osmijeh koji ste mi podarili. Bilo mi je neizmjerno drago što smo kroz sve ove godine uspostavili suradnju koja se temeljila na brizi, strpljivosti i uzajamnom povjerenju. Bez obzira na česta putovanja uvijek sam volio dolaziti u Polikliniku jer sam imao neizmjerno povjerenje u rad osoblja. Nakon puno godina konačno mogu podariti svoj osmijeh dragim osobama, uključujući i Vas. Posebno želim pohvaliti ažurnost, profesionalnost i neizmjernu ljubaznost kojom sam bio obasipan od strane djelatnika Poliklinike Krhen.
  Američka književnica, pjevačica i glumica Maya Angelou izjavila je sljedeće: "Ako imate makar jedan osmijeh, poklonite ga ljudima koje volite". Ja ga ovom prilikom poklanjam vama jer ste to zaslužili. Hvala Vam još jednom od srca. Vaš D. S.

  Garancija

  Odabirom nas, garantiramo Vam

  Ugradnju implatata učiniti će Vam iskusan i internacionalno priznati specijalist oralne kirurgije

  Individualan pristup i profesionalnu njegu prema pacijentu

  Vrhunske materijale i stomatološku tehnologiju na najvišoj razini

  Doživotnu garanciju na implantate

  Sretan i zadovoljan osmjeh

  Garancija na implantate:

  Redovito održavanje higijene zuba:

  Higijena usne šupljine glavni je preduvijet dugovječnosti Vaših implantata.

  Najmanje jedna kontrola godišnje i čišćenje područja oko implantata.

  Korištenje interdentalne četkice oko implantata i otopina za ispiranje usta.

  Obavezno pranje zuba dvaputa dnevno, ujutro i navečer.

  Služiti se aparatom za tuširanje usne šupljine (npr. Waterpik).

  phone
  mail
  Copyed to Clipboard