Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi

Neke od svakodnevnih aktivnosti, konzumiranje kave, čaja ,coca cole ili pušenje, mogu uzrokovati tamnjenje vaših zubi. Uz cigarete i napitke s kofeinom, naše zube može potamniti i dugotrajno korištenje antibiotika te onaj najčešći nezaobilazni faktor, starenje. Ovo će vrlo često dovesti do gubitka samopouzdanja te ćete se manje smijati, a što nikako nije poželjno, zar ne?

Rješenje za ovaj problem je izbjeljivanje zubi!
Blistav holivudski osmjeh, možda zvuči nedostižno, ali uz brojne metode izbjeljivanja zubi , koje se danas nude na tržištu on je itekako moguć. Stiže nam proljeće i lijep osmijeh može otvoriti mnoga vrata i privući puno obožavatelja. Posljednjih desetak godina pacijenti i stomatolozi pokazuju sve veće zanimanje za izbjeljivanje zubi, tj. postupak kojim se posvjetljuje boja zubi. Trend izbjeljivanja zubi otada raste, pa se na tržištu pojavljuju različiti materijali, kao i nove, jednostavnije i učinkovitije metode izbjeljivanja.

Zube je čak moguće izbjeliti i do osam nijansi, no ne mogu se svi zubi jednako izbijeliti jer to ovisi o osnovnoj boji zubi, ali i o tome je li zubna caklina prije već bila oštećena.
Ako želite osmijeh biserno bijelih zubi i očarati ljude oko sebe tim osmjehom , posjetite našu stomatolosku ordinaciju i pokušajte postupak izbjeljivanja zubi koji će vaš osmijeh učiniti nekoliko nijansi bjelijim. Jer u današnje vrijeme posebno je na cijeni, kada je osmijeh u pitanju!

Blog postovi


Promjene u boji zuba

Sigurno ste do sada primjetili promjene u boji Vaših zubi. Neki ljudi imaju biserno bijele zube, drugi pak žućkaste a neki čak i smeđe pa i sive. Promjene u boji zuba nisu ništa neuobičajeno. One mogu mogu biti prolazne ili trajne te ovisno o uzročniku mogu zahvatiti jedan ili više zuba. Postoji niz faktora koji […]


Izbijeliti zube da, ali samo u rukama stručnjaka

  Svaki dan nam se sa malih ekrana smiješe raznorazne zvijezde sa svojim biserno bijelim zubima. I dok još neki, doduše rijetki su ti, misle kako se sigurno te iste zvijezde dobro hrane ili da genetski imaju zube biserne boje, većina nas zna da su se podvrgnuli postupku izbjeljivanja zubi. Pa tko ne bi želio […]

phone
mail
Copyed to Clipboard