Novosti / Blog

Novosti / Blog

Ispovremena postava implantata sa podizanjem dna sinusa i augmentacijom kosti
Sinus lift – Podizanje dna sinusa
Objavljeno u kategoriji Oralna kirurgija.

Sinus lift je oralno-kirurški zahvat podizanja dna sinusa u svrhu nadogradnje kosti potrebne za postavu zubnih implantata. Ukoliko se pacijent odluči na implanto-protetsko rješenje zbrinjavanja bezubosti u gornjoj čeljusti, jedno… Opširnije »


čišćenje zubnog kamenca i poliranje zuba
Čišćenje zubnog kamenca
Objavljeno u kategoriji Popravak i liječenje zubi.

Čišćenje zubnog kamenca, poliranje zuba i pjeskarenje Zubni kamenac nastaje kao posljedica odlaganja mineralnih tvari u dentobakterijski plak što se očituje kao bijelo-žute naslage na zubima. Najčešće lokacije su područja… Opširnije »


blefaroplatika - korekcija ocnih kapaka
Korekcija očnih kapaka – Blefaroplastika
Objavljeno u kategoriji Estetski zahvati.

U suradnji s plastičnim kirurgom nudimo Vam mogućnost korekcije očnih kapaka. Izgled očnih kapaka ubraja se u esencijalne aspekte ljepote lica. Ukoliko su očni kapci spušteni s tzv. vrećicama te… Opširnije »


gubitak kosti nakon vađenja zuba
Nadogradnja kosti – augmentacija koštanog grebena
Objavljeno u kategoriji Oralna kirurgija.

Nedostatak kosti za ugradnju implantata Gubitak kosti nakon vađenja zuba, upala, trauma ili drugih razloga ne označava nemogućnost ugradnje implantata. S funkcijskog i estetskog stajališta, da bi se ostvarili optimalni… Opširnije »


oralna kirurgija
Izbijeni zub se može spasiti
Objavljeno u kategoriji Popravak i liječenje zubi.

Bilo da se radi o padu, prometnoj nesreći, udarcu o neki predmet  ili nekoj sportskoj aktivnosti  prilikom koje najčešće prednji zubi tj. centralni sjekutići  bivaju izbijeni iz alveolarne čašice nemojte… Opširnije »


Zubi u trudnoći – parodontoza nužna pojava u trudnoći?
Objavljeno u kategoriji Popravak i liječenje zubi.

Jeste li znali da usta sadrže preko 1000 bakterijskih vrsta?  Upravo su neke od tih mnogobrojnih bakterijskih vrsta odgovorne za najčešću kroničnu upalnu bolest kod čovjeka- parodontitis. Osnova spriječavanja nastanka… Opširnije »


Održavanje higijene sa zubnim aparatićem
Objavljeno u kategoriji Ortodoncija.

Aparatići za zube, ortodontski aparatić ili popularno nazvani i bravice za zube zahtijevaju potpuno drugačiji higijenski pristup. Sigurno ste primjetili da je teže čistiti zube koji na sebi imaju te… Opširnije »


Vodeća tvrka na tržištu implantata uručila je priznanje Poliklinici Krhen!
Objavljeno u kategoriji Dentalni implantati.

Poliklinika Krhen ovim je priznanjem  postala ovlaštena Poliklinika za ugradnju Nobel Biocare implantata. Tvrtka “Nobel Biocare”  začetnik je stomatološke implantologije u svijetu. Vodeća je po istraživanjima u području dentalne implantologije,… Opširnije »


ITI dodijelio stipendiju našem zaposleniku
Objavljeno u kategoriji Dentalni implantati.

ITI (International Team for Implantology, ITI), najveća međunarodna organizacija implantologa, prepoznala je kvalitetan rad naše Poliklinike i dodijelila našem zaposleniku dr. Tomislavu Krhenu stipendiju za daljnje stručno usavršavanje na polju… Opširnije »


Promjene u boji zuba
Objavljeno u kategoriji Izbjeljivanje zubi.

Sigurno ste do sada primjetili promjene u boji Vaših zubi. Neki ljudi imaju biserno bijele zube, drugi pak žućkaste a neki čak i smeđe pa i sive. Promjene u boji… Opširnije »


phone
NAZOVITE NAS
Copyed to Clipboard