Izbijeliti zube da, ali samo u rukama stručnjaka

Izbijeliti zube da, ali samo u rukama stručnjaka

izbjeljivanje_zubi_boost

 

Svaki dan nam se sa malih ekrana smiješe raznorazne zvijezde sa svojim biserno bijelim zubima. I dok još neki, doduše rijetki su ti, misle kako se sigurno te iste zvijezde dobro hrane ili da genetski imaju zube biserne boje, većina nas zna da su se podvrgnuli postupku izbjeljivanja zubi. Pa tko ne bi želio imati takav osmijeh?

Vjerujte nam svatko može imati takav osmijeh i što je najljepše od svega postupak izbjeljivanja je u potpunosti bezbolan, dapače neki naši pacijenti kažu da im je i ugodan! Suprotno nekim razmišljanjima, ovaj kozmetički zahvat ne uništava caklinu niti strukturu zuba jer ne koristi nikakve agresivne izbjeljivače.

Nažalost tržište je danas zasićeno proizvodima pomoću kojih možete izbijeliti Vaše zube u kućnoj radinosti. Ako želite dobro Vašim zubima ne nasjedajte na nikakve magične konfekcijske trake, gelove i paste za izbjeljivanje te vodice za ispiranje usta s učinkom izbjeljivanja zubi. Osim što ćete potrošiti jako mnogo vremena napravit ćete veliku štetu Vašim zubima te zubnoj caklini.

Jeste li uopće kandidat za izbjeljivanje zubi? Uzimate li lijekove? U kakvom su stanju Vaši zubi? Tijekom godina normalno je da se boja zuba mijenja, o tome smo već pisali u članku http://poliklinika-krhen.hr/izbjeljivanje-zubi/promjene-u-boji-zuba .

Ukoliko se odlučite na postupak izbjeljivanja zubi potrebna je detaljna dijagnostika uz obavezni razgovor i konzultacije sa stomatologom, nakon čega ukoliko se utvrdi da ste dobar kandidat za postupak izbjeljivanja zubi slijedi razgovor o načinu i mehanizmima izbjeljivanja zubi.

Sam postupak traje sat vremena. Na samom početku se osigurava sve potrebno, još jednom se provjerava boja zuba, zubno meso se osigurava sa posebnim sredstvom koje se nakon par sekundi zagrijavanja stvrdne kako bi zubno meso bilo zaštićeno za vrijeme postupka. Nakon toga aplicira se gel na zube koji potom djeluje 20 minuta. Gel se potom odstranjuje kao i zaštita za zubno meso koja se skida u jednom potezu.

Vrlo jednostavan i bezbolan postupak nakon kojeg imate blistaviji osmijeh. Stoga ostavite kućne izbjeljivače i posjetite nas!

Galerija prije i poslije

phone
mail
Copyed to Clipboard